Selecteer een pagina

Why, how, what en kernwaarden voor een ondernemer in eerlijke handel

Bamboe fiets

Joep van Bamboefietsen.nl is zelfstandig ondernemer en typeert zichzelf graag als ‘kansenmakelaar’. Hij is op zoek naar houvast in het vertellen van de verhalen over zijn handel in bamboe fietsframes. Hij importeert de frames uit Afrika, monteert ze hier af naar wens van de klant. Op die manier creëert hij tegelijkertijd werk voor ondernemers in Afrika. 

De uitdaging bij Joep is niet zozeer het boven water krijgen van het ‘waarom’ achter zijn werk. Joep is een echte wereldverbeteraar. Lastiger is het om de waarden en drijfveren die hem iedere dag weer uit zijn bed doen komen te vertalen in keuzes over taalgebruik, vormgeving en beeld, online communicatie en de herkenbaarheid van die kernwaarden in zijn product en service. Samen met Joep formuleerden we de why, how, what en de kernwaarden van zijn bedrijf en hielpen die vertalen die naar een praktische kapstok voor al zijn bevlogen verhalen.

Klein of groot, als je weet waar je voor staat kan je alles wat je zegt en doet daarop richten. Wij vinden het heerlijk om met bevlogen ondernemers zoals Joep te werken en de directe impact van ons werk te voelen. En we gunnen zijn onderneming en die van de framebouwers in Afrika groot succes!

Wil je weten of wij ook zoiets voor jou kunnen betekenen? Bel ons!

Vaardigheden

Gepubliceerd op

23-03-2017

Pin It on Pinterest